Rešitev za bolečine v križu je lahko tudi pas za pravilno držo

Pravijo, da če bolečina traja dlje časa, da se oglasite pri zdravniku. Pri meni je bolečina v križu bila prisotna vsak dan, vendar sem bila prepričana, da je to zaradi moje nepravilne drže. Mene je pas za pravilno držo rešil, ker sem se tako znebila bolečin. 

Sprva nisem vedela, kako naj rešim ta problem. Vsak dan sem telovadila, pa ni bilo prav nič boljše. Zavedala sem se, da je moja drža nepravilna, tudi domači so me opozarjali, a sem se vseeno držala nepravilno. Edina rešitev zame je bil pas za pravilno držo, ker sem le tako lahko kontrolirala svojo držo. 

Navajena sem bila, da se ne držim ravno, ko sem si prvič nadela pas za pravilno držo, sem bila zvečer pošteno utrujena, ker moje telo takšne drže ni bilo vajene in sem ga prisilila, da sem se tako držala. Ampak že prvi dan sem čutila, da je to prav in tista bolečina, ki je bila prisotna prej, zaradi nepravilne drže je kar hitro izginila. Nastala je nova, zdrava bolečina, rečem jaz temu, ker sem vedela, da se moj hrbet mora navaditi. 

Dolgo sem premišljevala, da bi si kupila pas za pravilno držo, pa sem vedno mislila, da jaz lahko to rešim brez njega. Sedaj pa vidim, da temu ni tako. Še kako me je rešil pas za pravilno držo in sedaj ga nosim vsak dan. Prve dni sem ga nosila tudi v službo, da sem res naredila vse, da bi se moja drža popravila. Sedaj pa vidim, da je pas za pravilno držo potreben še samo občasno, ko nanjo pozabim. Drugače pa se že brez njega držim pravilno.

Če imate težave z držo, si kupite pas za pravilno držo, ker vam bo pomagal. Z njim boste spet zravnali hrbet in pozabili na bolečine.