Kmečki turizem Vipavska dolina in prelepo doživet večer

Moj mož me kar pogosto preseneti in me pelje nekam na večerjo, tokrat je to bil kmečki turizem Vipavska dolina, kamor še nikoli nisem šla. Ker sva doma v Kopru, sem pričakovala, da bova šla kam bližje, na koncu pa sem bila presenečena, da sem bila tako daleč od doma, a hkrati sva prišla tako hitro, kmečki turizem Vipavska dolina sploh ni tako daleč od Kopra, se ga splača obiskati, ker imajo res fenomenalno hrano.

Zanimivo se mi je bilo peljati po teh ozkih primorskih ulicah, tako ozkih, da si se mogel umikati prihajajočim avtom, levo in desno si videl nasade oljk, breskev, vinske trte. Človek bi kar živel tukaj, skozi avto čutiš, da je zrak čist in da je tukaj življenje zdravo. Kmalu sem zagledala znak Kmečki turizem Vipavska dolina in kar zdelo se mi je, da greva sem, ker sva se že dovolj dolgo peljala in naprej ni bilo videti veliko hiš. Ko sem stopila iz avta, me je presenetil ta primorski stil, malo sva si ogledala zunanjost, potem pa šla noter, ker je kar močno pihalo. Veter mi drugače smeta, tokrat pa je pasal v ta kraj in me ni motil.

Dobrodošlica je bila lepa, okusna. Glavna jed je bila fenomenalna, prepustila sem izbiro možu, naj on naroči kar on misli, da mi bo všeč. Tako je naročil dve različni jedi, Kmečki turizem Vipavska dolina je ponujal raznoliko hrano, imel si res pestro izbiro. Vsa hrana je bila dobra, tako moja kot njegova. Vina imajo fantastična, jaz sem lahko več spila ,ker je vozil moj mož in sem uživala v vsakem požirku. 

Na koncu nama je lastnik postregel še z svojim najboljšim vinom in večer je bil popoln, Kmečki turizem Vipavska dolina se resnično splača obiskati. Kasneje mi je bilo žal, da nisva prišla prej, da bi se še malo sprehodila po tem svežem zraku. Ta Kmečki turizem Vipavska dolina je na pravi lokaciji, kjer prideš uživat in pozabiš na vse.