Tende, ki polepšajo vaš zunanji vrt

Odločili smo se, da si bomo naredili zunanji zimski vrt, ker imamo dnevno sobo premajhno, saj imamo veliko obiskov, kako bo izgledal zimski vrt, nam še ni jasno, ne bomo pa pozabili tende, ker bo ta naredila piko na i. 

Saj so živiš sam, ne potrebuješ veliko prostora in vse se večina dogaja zunaj, ker rad hodiš na okoli, ko pa si enkrat ustvariš lastno družino, pa se vse spremeni, kar naenkrat je vaša dnevna soba premajhna za vsa praznovanja skozi leto. Takšen problem smo imeli tudi mi in resno sva z možem naštudirala, da bi naredila zunanji zimski vrt, ki bi bil zaprt z steklom, zgoraj pa ne bi pozabila tende, ki bi se lahko zapirala ali pa odpirala.

Danes ti trg ponuja res veliko izbiro, le denarja moraš imeti dovolj, da si narediš tako, kot si si želel. Pri sami izgradnji zimskega vrta, sva samo vedela kako želiva imeti, vse drugo pa sva prepustila mojstrom, v roku dveh mesecev je bil zimski vrt narejen, kako je to bilo lepo videti, ko smo lahko šli iz dnevnega prostora v zimski vrt, prostor se je resnično povečal. Kar pa se tiče naše tende, pa lahko rečem, da je bila večina časa odprta, le ob slabem vremenu smo jo zaprli. Kajti zimski vrt je bil steklen in je prišlo že tako skozi steklo veliko svetlobe, tende pa lahko preprečijo vdor svetlobe, kar pa je nam zelo pasalo.

Naš zimski vrt je bila naša pravljica, v njem so bili vedno veseli dogodki, resnično smo bili veseli, da ga imamo, veseli pa smo bili tudi tende, ker je naredila tisto piko na i, da je zimski vrt bil še lepši, vzeli smo model najnovejše tende in to se je tudi videlo, kajti dajala je bogat izgled in naša hiša je dobila lepšo podobo, prav zaradi steklenega zimskega vrta in moderne tende montirane nad vrtom.