Za otroško sobo sem si zaželela rožnate žaluzije in se znašla na neskončni poti iskanja izvajalca

Ste vedeli, da kljub izjemno široki ponudbi, težko človek najde žaluzije, ki so popolnoma prilagojene okusu posameznika? Da tako je. Skoraj neverjetno. Torej moja hčerka bo počasi dobila svojo, čisto svojo sobico. In ker je vedno najbolj navdušena nad rožnato barvo, sem se odločila, da bo njena sobica ravno prav dekorirana z rožnato barvo. In tako so med rožnato pobarvano opremo na mojem seznamu pristale tudi rožnate žaluzije, ki bodo prav lepo obarvale svetlobo v njeni sobi.

Tla bodo izdelana iz temno rjavega parketa, stene bodo bele in na nekaterih delih bodo pobarvane na rožnato z nekaj različnimi odtenki. Srednji rožnati odtenek, ki bo krasil stene, pa bo tudi krasil žaluzije, da bo do lepo povezane v celoto. Pohištvo bo iz belega in temno rjavega
lesa, dekoracije pa bodo med drugimi tudi vsebovale rožnate odtenke, da se bo moja princeska počutila kar se da prijetno. Vseeno pa seveda ne želim, da bi bilo preveč rožnate barve, ker se mi vseeno zdi, da je takšne intenzivne barve hitro preveč.

Kljub temu da vse skupaj zveni zelo preprosto, pa sem imela kar precej težak izziv z iskanjem, kje najti žaluzije tako po videzu kakor barvi, saj sem vseeno želela, da niso preveč strogih oblik, torej da so vseeno bolj igrive ter da se jih da izdelati v določeni rožnati barvi. Poleg tega, da sem zelo dolgo iskala dizajn, ki bi mi bil dovolj všeč, sem še dlje iskala potem možnost barve.

Ne nazadnje sem sicer morala izbrati kompromis, da sem našla primeren odtenek. Nekako mi je bil odtenek bolj pomembne kakor videz, zato sem izbrala žaluzije, ki rahlo spominjajo že na rolete in so v resnici prav prisrčna imitacija nečesa vmes.

Otroška sobica, v kateri bo uživala moja hčerka, je skoraj pripravljena. Kupiti moram le še posteljnino in kakšno rožico in lahko se bo preselila v svoj kotiček, kjer bo lahko ustvarjala. Skozi žaluzije v prijetni barvi v rožnatem odtenku pa se tudi sonce prijetno poigrava, da je sobica ravno prav rožnata.